Impresszum

ELNÖK, FŐSZERKESZTŐ:
Gyöngyösi Zsuzsanna
+ 36 30 525 6745
elnok@kame.hu

FŐSZERKESZTŐ-HELYETTES:
Konzili Edit
Lengyel János

WEBOLDAL MŰKÖDÉS:
Polonkai Attila
polonkaiattila@kame.hu

 

Nemzeti Újságírásért Kitüntetés

Kiadványok

Jelenlegi hely

Egyéb

Közel 40 ezren tiltakoznak Gyurcsány fenyegetése ellen

Rákay Philip arra reagálva indított petíciót, hogy Gyurcsány Ferenc azt írta közösségi oldalán: hatalomra kerülésük esetén Vidnyánszky Attilát és támogatóit, a magyar kulturális élet meghatározó személyiségeit földönfutóvá teszik.
 

Sándor Erzsi és Alföldi esete az érzelmi zsarolással

 
 
 

Kiszámolták, mennyivel hitelezik az államot a nyugdíjasok

Kimegyek és megrugdosom!

    Sok panasz érkezik hozzám betegek részéről évek óta, a szülővárosom eü. intézményeiben a dolgozók részéről tapasztalt, minősíthetetlen stílussal, viselkedéssel kapcsolatosan. Mostanra megértettem, miért menekülnek Nyíregyházáról más városokba a betegek…

Meddig tűrjük? – Facebook

Soros-nyomulás az Index körül

Piacszerzési szándékok is erősen felsejlenek a hírportál szétesése kapcsán, az üzleti titkok kiszivárogtatása miatt pedig rendőrségi nyomozás indulhat

Már semmi sem menti meg a nyugdíjasokat: elindultak a lejtőn, ahol nincs megállás

Bár 2018-ban nem nyílt tovább az olló, nem nőtt a jövedelmi különbség a nyugdíjasok és az aktívan dolgozók között, az elmúlt tíz év tendenciái alapján az idősek egyre inkább elszegényednek majd a jövőben. Ezt az állapotot csak súlyosbítja az elöregedő társadalom problémája, amely hosszú távon súlyos társadalmi feszültségekhez, kényszermegoldásokhoz vezethet. 

A Red Bull vezére odacsapott: kirúgta az összes BLM-támogató regionális igazgatóját

Vannak még biztató jelek az abnormalitás elleni harcban:

Megerősödött Wilders bevándorlásellenes pártja

A HÁGAI KORMÁNYT OKOLJÁK A KUDARCOT VALLOTT MIGRÁCIÓS POLITIKÁÉRT · ÁTALAKUL A TÁRSADALOM
Magyar Nemzet
 

Egy arab bevándorló brutálisan kivégezte a francia lányt és a kiskutyáját

Soros ügyésze letartóztatta az otthonát megvédő házaspárt

Keménymag: Donáth Anna és Cseh Katalin eljátsszák, hogy barátnők, valójában utálják egymást

A Black Lives Matter hívei ünneplik a lelőtt édesanya halálát

A Black Lives Matter (BLM) nevű radikális mozgalom legelvakultabb követői elárasztották Jessica Doty Whitaker Facebook-oldalát a nő halálát ünneplő megjegyzésekkel.

 

Új Airbus helikopterek, új hangárok

Folytatódott az Airbus Helicopters H145M könnyűhelikopterek leszállítása a Magyar Honvédségnek. Év végéig a megrendelt húsz darab gépből tizennyolc már a szolnoki bázison fogja Magyarország biztonságát szolgálni. A Zrínyi 2026 honvédelmi és haderőfejlesztési programmal folyamatosan érkeznek Magyarországra a megrendelt modern fegyverrendszerek, műszaki eszközök.

Feljelentették a Pride szervezőit a Szent Korona meggyalázása miatt

A rendezvény betiltását követelik.
 

Sok minden változik az új Tb törvénnyel július 1-től

Július 1-től él a társadalombiztosítási ellátásokat és ezen ellátások fedezetét szabályozó új jogszabály. A fontosabb változások között van a saját jogú nyugdíjasok általános járulékmentessége, az egyéni járulékkötelezettségek összevonása, a járulékfizetési alsó határ, a társas és egyéni vállalkozók járulékalap korrekciójának megszüntetése, valamint a hátralék miatti TAJ kártya inaktiválás. A fentiek mellett a szociális hozzájárulási adó mértéke 15,5 százalékra csökken.

Bréking! Magyarországon is kezdődik! El akarják bontani a XII. kerületi turulszobrot!

Mindenszo.hu kommentár: nem a Turulszobrot kell eltávolítani, hanem Pokornit a Fideszből, és Ungváry szabadkőműves “történészt” kellene már eltiltani a történészi hivatásától. Ilyen ez a hálózat, így működik ez a hálózat! És most akcióba lendült!

 

 

Köszönet a pedagógusoknak!

Virágok a tanári asztalon, az óvodai csoportszobában és a kollégium kapujában. Régi szokás hazánkban, hogy június első vasárnapja Pedagógusnap. Hetven éve tartjuk ezt a szép és felemelő hagyományt. A társadalom e napon lelkiismerete jobbik felére hallgat: elismeri mindazt, amit a kollégák a gyerekekért, a jövőért tesznek, és ilyenkor a konfliktusok, problémák emlékét is a szeretet és a köszönet írja felül.

Júliustól minden vállalkozónak be kell kötnie magát a NAV-hoz

Cégek, egyéni vállalkozók, adószámmal rendelkező magánszemélyek, alapítványok, egyesületek figyelem! Aki még nem tette meg, sokáig már nem halaszthatja: július 1-től szinte mindenkinek közvetlenül kell adatot szolgáltatnia a számláiról a NAV-nak! A feladat nem könnyű, de aki egyszer túljutott rajta, pezsgőt bonthat, onnan már minden pofonegyszerű.

Az Országos Roma Önkormányzat megrendült és feljelentést fontolgat a Mi Hazánk Mozgalom demonstrációja miatt

Az Országos Roma Önkormányzat megrendülten értesült arról, hogy a Mi Hazánk Mozgalom a rendőrségi tiltás ellenére megtartotta, megtarthatta a nyíltan cigányellenes rendezvényét az Önkormányzat székházától ötven méterre – írja a szervezet az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Oldalak

X
Drupal theme by pixeljets.com D7 ver.1.1