Impresszum

ELNÖK, FŐSZERKESZTŐ:
Gyöngyösi Zsuzsanna
+ 36 30 525 6745
elnok@kame.hu

FŐSZERKESZTŐ-HELYETTES:
Konzili Edit
Lengyel János

WEBOLDAL MŰKÖDÉS:
Polonkai Attila
polonkaiattila@kame.hu

 

Nemzeti Újságírásért Kitüntetés

Kiadványok

Jelenlegi hely

Egyéb

Új Airbus helikopterek, új hangárok

Folytatódott az Airbus Helicopters H145M könnyűhelikopterek leszállítása a Magyar Honvédségnek. Év végéig a megrendelt húsz darab gépből tizennyolc már a szolnoki bázison fogja Magyarország biztonságát szolgálni. A Zrínyi 2026 honvédelmi és haderőfejlesztési programmal folyamatosan érkeznek Magyarországra a megrendelt modern fegyverrendszerek, műszaki eszközök.

Feljelentették a Pride szervezőit a Szent Korona meggyalázása miatt

A rendezvény betiltását követelik.
 

Sok minden változik az új Tb törvénnyel július 1-től

Július 1-től él a társadalombiztosítási ellátásokat és ezen ellátások fedezetét szabályozó új jogszabály. A fontosabb változások között van a saját jogú nyugdíjasok általános járulékmentessége, az egyéni járulékkötelezettségek összevonása, a járulékfizetési alsó határ, a társas és egyéni vállalkozók járulékalap korrekciójának megszüntetése, valamint a hátralék miatti TAJ kártya inaktiválás. A fentiek mellett a szociális hozzájárulási adó mértéke 15,5 százalékra csökken.

Bréking! Magyarországon is kezdődik! El akarják bontani a XII. kerületi turulszobrot!

Mindenszo.hu kommentár: nem a Turulszobrot kell eltávolítani, hanem Pokornit a Fideszből, és Ungváry szabadkőműves “történészt” kellene már eltiltani a történészi hivatásától. Ilyen ez a hálózat, így működik ez a hálózat! És most akcióba lendült!

 

 

Köszönet a pedagógusoknak!

Virágok a tanári asztalon, az óvodai csoportszobában és a kollégium kapujában. Régi szokás hazánkban, hogy június első vasárnapja Pedagógusnap. Hetven éve tartjuk ezt a szép és felemelő hagyományt. A társadalom e napon lelkiismerete jobbik felére hallgat: elismeri mindazt, amit a kollégák a gyerekekért, a jövőért tesznek, és ilyenkor a konfliktusok, problémák emlékét is a szeretet és a köszönet írja felül.

Júliustól minden vállalkozónak be kell kötnie magát a NAV-hoz

Cégek, egyéni vállalkozók, adószámmal rendelkező magánszemélyek, alapítványok, egyesületek figyelem! Aki még nem tette meg, sokáig már nem halaszthatja: július 1-től szinte mindenkinek közvetlenül kell adatot szolgáltatnia a számláiról a NAV-nak! A feladat nem könnyű, de aki egyszer túljutott rajta, pezsgőt bonthat, onnan már minden pofonegyszerű.

Az Országos Roma Önkormányzat megrendült és feljelentést fontolgat a Mi Hazánk Mozgalom demonstrációja miatt

Az Országos Roma Önkormányzat megrendülten értesült arról, hogy a Mi Hazánk Mozgalom a rendőrségi tiltás ellenére megtartotta, megtarthatta a nyíltan cigányellenes rendezvényét az Önkormányzat székházától ötven méterre – írja a szervezet az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A migránsokról neveznék át a lipcsei Richard Wagner teret

A wagneriánusok szerint a zeneszerző szülővárosa a politikai korrektség oltárán feláldozza Wagner emlékét.

 

 

Egy baloldali csoport polgári kezdeményezésnek álcázva

Megszólalt az Országos Roma Önkormányzat: “Dzsihádot hirdettek ellenünk”

A rektorhelyettes tudta nélkül próbáltak gendertémákra érzékenyíteni a Pécsi Tudományegyetemen

Kiderült, hogy a rektorhelyettes engedélye, sőt a tudta nélkül kezdtek gendertémákra érzékenyíteni a Pécsi Tudományegyetemen (PTE). Egy kérdőívben ugyanis azt kérdezték, hogy a kitöltő melyik nemmel „azonosul", és a lehetséges válaszok között a nő és a férfi mellett az „egyéb" is szerepelt. Egy ügyvéd szerint már maga a témafelvetés is törvénybe ütközik.

15 éves lányt rontott meg a hazánkat bíráló dán külügyminiszter

Hála migránsmódra - agyonverte a migránsmentő szervezet elnökét egy bevándorló

Álmában,  vascsővel verték agyon egy migránssegítő szervezet nyugdíjas elnökét. A főként nyugdíjasokból álló társaság körülbelül hatvan bevándorlónak segített új életet kezdeni. A gyilkossággal gyanúsított 20 éves afgán férfi indítéka még nem ismert.

Jogsértő Niedermüllerék Czeglédyvel kötött szerződése?

Majka: Ha valaki tizenmilliós autóval jár, az szerintem ne folyamodjon segélyért, és főként ne kapja meg

A szociális támogatásért folyamodó zenészek névsorán felháborodó előadó némely embert inkább ügyeskedőnek nevezne közülük, mint előadóművésznek vagy zenésznek. Interjú.
 

Németországban is migránsbizniszbe kezdtek a Soros-hálózat ügyvédei

Kisebb rész jut a magyar nyugdíjasoknak, hiába volt a felívelés

Harminc éve történt...

   Amikor 1987-ben elkezdett szervezkedni az MDF, erről még csak egy-két tucatnyi ember tudott. Három kicsi gyermek mellett én már ott voltam az MDF alakulásának szinte a legelejétől. Hittem, hogy forradalmat csinálunk, hogy megszűnik az egy párt rendszer, és igazi demokráciát építünk. Hogy lesz egy szebb világ körülöttünk, hogy a tisztes munkáért tisztes bért kapnak az emberek, hogy a becsületnek, a tisztességnek értéke lesz. 1990-ben, az első választáskor együtt sírtak örömükben velem az "elv"barátaim. Azt a magasztos érzést felejteni nem lehet.

Nem ússzuk meg: fizetni kell a fúrt kutak után

Horribilis bírság lehet belőle, ha nem jelented be.

Civilek jelentették fel Karácsonyt, amiért nem intézkedett az egyik fővárosi szociális otthon lakóinak a megfelelő ellátásáról

Tömeges fertőzés a migránshostelben, a balközép olasz kormány mégis beengedné őket

50 koronavírusos fertőzést jelentettek egy görög migránstáborban annak ellenére, hogy egyik fertőzött sem mutatott tüneteket. A kockázatok és a negatív görög tapasztalatok ellenére Luciana Lamorgese olasz baloldali belügyminiszter bejelentette, hogy kész beengedni migráns vendégmunkásokat hazájába.
 

Oldalak

X
Drupal theme by pixeljets.com D7 ver.1.1