Impresszum

ELNÖK, FŐSZERKESZTŐ:
Gyöngyösi Zsuzsanna
+ 36 30 525 6745
elnok@kame.hu

FŐSZERKESZTŐ-HELYETTES:
Konzili Edit
Graholy Zoé

WEBOLDAL MŰKÖDÉS:
Polonkai Attila
polonkaiattila@kame.hu

 

Nemzeti Újságírásért Kitüntetés

Kiadványok

BETELT A POHÁR! FELHÍVÁS TÁMOGATÁSRA

Tisztelt honfitársaink, minden megalázott, megfélemlítésben élő magyar ember !!!

Szólítom mindazokat, akik az egy éve tartó Covid diktatúra után azt mondják : ELÉG!

Az utolsó csepp a pohárban a megalázó, minket, és a​​ valós tényeket semmibe vevő „nemzeti „ álkonzultáció volt, amellyel csak saját önkényes ​​ hatalom-birtoklásuk ​​ legitimitását akarják ​​ igazolni !

Legfrissebb cikkek az oldalon

Elképesztő a változás a bíróságokon

A büntetőügyek többségében az ügyészség a tárgyalás nélkül ítélethozatalt javasolja. A „klasszikus” eljárások aránya húsz százalék alatt van.

Ennyiért jut be az orvoshoz soron kívül a magyar elit: nem titok, itt az árlista

Százezrekkel többet ér a magyar képviselők munkája hétfőtől

Ha március, akkor az az országgyűlési képviselők esetében bérigazítást és béremelést jelent. Hétfőtől a honatyák és -anyák munkája százezrekkel fog többet érni.

Végső bizonyíték: A Covid-19-et az új világrend bevezetésére tervezték

A cikkben lépésről-lépésre mutatjuk, hogy építették fel, hozták létre ezt a 2020-as világjárványt! Minden fenn van/volt a világhálón, itt csak össze lett gyűjtve. Döbbenetes!!!  A cikk felkavaró üzenetet hordoz, gyenge idegzetűeknek nem ajánlott!!!

1. Nemzetközi orvosok bejelentik, hogy a COVID-19 pandémiát megtervezték

OLTÁSOK –VAKCINÁK ÉS AZ ORVOSI ETIKA

 Miért nem kötelezhetik az orvosokat  akaratuk ellenére  a jelenleg forgalomban lévő ,valójában kísérleti stádiumban levő SARS-cov2 vírus elleni vakcinák beadására ?
Elsődlegesen azért, mert amennyiben ezt megteszik velük, vagy  ennek érdekében állásuk elvesztésével, vagy áthelyezésükkel ,egyéb szankciókkal  fenyegetik meg őket, ez kényszerítés, ami a btk  195§   szerint büntetendő !

Másodsorban azért, mert az ilyen vakcinák beadása ellen jogosan tiltakozhatnak az Orvosi Kamara által 2012 –ben elfogadott, és hatályos Orvosi Etikai Kódex pontjaira hivatkozva

Rémhírterjesztésért feljelentették Orbán Viktort

Orbán Viktor múlt hét pénteken azt mondta egy sajtótájékoztatón, hogy csak az oltóponton közlik az oltásra regisztráltakkal, hogy milyen vakcinát tudnak nekik adni. 

Oltás: sokaknál elszakadt a cérna

Úgy tűnik, van olyan oltópont, ahol a magyar egészségügy hozza a szokásos formáját - amiről nem az ott dolgozók tehetnek -, idegtépő várakozás előzi meg a koronavírus-oltás beadását.

Betiltotta az orosz vakcinát az ukrán kormány

Nem csak az oltóanyagot, minden orosz immunbiológiai gyógyszer bejegyzését és használatát megtiltják. 

Kell egy csapat!

Oltási káosz: össze-vissza rángatják az oltásra jelentkező időseket

Sok veszélyeztetett korban lévő, idős ember azért maradt le az oltásról, mert elkavarták a regisztrációjukat. Megy a bénázás, miközben szüleink, nagyszüleink élete múlhat a vakcinán.

Fontos változás jön a jogosítványszerzésben Magyarországon

ORIGO
2021.02.10. 14:17

Március elsejétől megújított tantervi és vizsgakövetelményeket teljesítve szerezhetnek jogosítványt a magyar motorosok.

Egyeztetés indul, hozzányúlnának a nyugdíjrendszerhez

Nyugdíjreform-javaslatot, valamint idősügyi törvényjavaslatot dolgoz ki a hét nagy nyugdíjas szervezetet tömörítő Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa.

Hadházy kikérte az orosz vakcina magyarországi engedélyét, ebből kiderült, milyen vizsgálatokat nem végeztek még el az oltóanyagon

Nők 40: így mehet nyugdíjba 2021-ben

Autósok figyelmébe: változás jön a kötelező biztosításoknál

Elkezdődött a károkozói pótdíjak kivezetése a kötelező biztosítások piacáról. A Köbe már megszüntette a sokak által kifogásolt gyakorlatot, több más biztosítónál még megvan a pótdíj, de önmérsékletet gyakoroltak. A korábban sok társaságnál horror tarifákkal szembesülő autótulajdonosok is egyre több helyen találnak megfizethető biztosítást. 

KSH: 2020-ban 4,2 százalékkal emelkedtek a termelői árak

Tavaly decemberben az ipar belföldi értékesítési árai 2,6 százalékkal, az exportértékesítési árak 9,0 százalékkal nőttek, az ipari termelői árak összességében 6,8 százalékkal meghaladták az egy évvel korábbiakat – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Ennél az internetszolgáltatónál vagy? 3 hónapod maradt, utána csúfos törlések jönnek

Az NMHH és a Vodafone közötti egyeztetések eredményeként három hónap haladékot kapnak a UPC-s e-mail-címek. 

Utolsó reménye volt a bértámogatás, a NAV elvette tőle

Kétségbeejtő történetet osztott meg egy vendéglátós a közösségi médiában. Már a tavaly márciusban kezdődött koronavírus miatti korlátozások is megnehezítették a Megyeri Csárda fennmaradását, ezért üzemeltetője átállt az ételkiszállításra,

Egyre jobban szorul a hurok – az OLAF ráállt az Orbán családra

Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője vasárnapi sajtótájékoztatóján ismertette: a Direkt-36 oknyomozó portál derítette ki, hogy Orbán Viktor édesapjának bányacége, a Dolomit Kft a piaci árnál esetenként 60-70 százalékkal drágábban kínálja termékeit. 

Bakos Kiss Károly: Júdás monológja

Bár harminc pénzük visszadobtam
De már e harminc pénz vagyok
Hogy eszem váza összeroppan
Gyilkosaim az angyalok
A csillaghalálig bűntudat

X
Drupal theme by pixeljets.com D7 ver.1.1