Impresszum

ELNÖK, FŐSZERKESZTŐ:
Gyöngyösi Zsuzsanna
+ 36 30 525 6745
elnok@kame.hu

FŐSZERKESZTŐ-HELYETTES:
Hollósi-Simon István

WEBOLDAL MŰKÖDÉS:
Polonkai Attila


 

Nemzeti Újságírásért Kitüntetés

Kiadványok

Jelenlegi hely

Lapszél

Kasztrendszer...

  Napi szinten olvasom, hogy nyugdíjkatasztrófa közeleg, mert a magyar állampolgárok nem gondolnak a jövőre, nem tesznek félre nyugdíjas éveikre némi pénzt.

Miért néznek hülyének minket?! Nyílt levél Orbán Viktornak

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

   Sorozatosan kapjuk a különböző leveleket, miszerint ennyi-és ennyi összeggel  csökkentették a gáz, víz, fűtés, villany számláinkat. Hatalmas átverés mindez, mert valamennyi szolgáltató - minden előzetes bejelentés nélkül - megemelte 10-15 %-kal (vagy még többel) a szolgáltatási díját! Szuper reklámfogás lenne a szánkba rágott "rezsicsökkentés", ha nem érezné az ember azt, hogy hülyének nézik! 

Hiába szólt többször is az anya: minden szülő rémálma vált valóra az óvodában

 Nem szoktunk hasonló támájú-külföldön történt eseményről-írást közzétenni honlapunkon. Most mégis kivételt teszek, mert az effajta felelőtlenségek sajnos Magyarországon is megtörténnek, és nem igazán tapasztalom, hogy a figyelmet felhívják a különösen gyermekeket érintő veszélyeire.

Bűnös, vagy ártatlan?!

  Közelednek a 2018-as évi választások. Jól ismert módszer, hogy ilyenkor elkezdődnek az ígérgetések, - különösen a kormánypártok részéről. 

Lehet engem szídni, de…

Amikor azt olvasom, hallom, naponta, újabb és újabb politikusokról, hogy milliárdos vagyonokat „kuporgattak” össze a jótékonykodó család segítségével (vajh’ ők honnan szedtek össze tisztes munkával szintén százmilliókat) összerándul a gyomrom!

Egyenlők és egyenlőbbek

Gyermekkori ismerősöm - már közel áll a hatvanhoz, - életében még tisztességesen nem dolgozott. Elheverészgetett otthon, bezabálta az anyja által elébe tett ételt, kiszolgáltatta magát a végtelenségig. Néha vállalt valami alkalmi munkát, amit tessék-lássék lehetett elvégezni, aztán hónapokig pihente ki nem létező fáradságait.

Napi hét fő

Napi hét fő… Két mai magyar család, hiszen  manapság egy, maximálisan kettő gyermeket vállalnak Magyarországon a fiatalok. A létbizonytalanság, a munkanélküliség, a gazdasági megszorítások oly mértékben csapódnak a családokon, amely évszázadokra meghatározza e sokat szenvedett kis ország sorsát.

X
Drupal theme by pixeljets.com D7 ver.1.1