Impresszum

ELNÖK, FŐSZERKESZTŐ:
Gyöngyösi Zsuzsanna
+ 36 30 525 6745
elnok@kame.hu

FŐSZERKESZTŐ-HELYETTES:
Konzili Edit
Lengyel János

WEBOLDAL MŰKÖDÉS:
Polonkai Attila
polonkaiattila@kame.hu

 

Nemzeti Újságírásért Kitüntetés

Kiadványok

Jelenlegi hely

Lapszél

Ismert baloldali újságíró lesz az Index új főszerkesztő-helyettese

A remény ünnepe

Régen döbbentünk meg ennyire. Kiderült, nincsen csatlakozás. Nem indul semmi, és az üresen tátongó várótermekben azt zengi recsegő hangon a bemondó, hogy mindenki maradjon otthon! Jó darabig nincs londoni hétvége, nincs ide-oda röpködés se fapados, se business class jegyekkel.

A font után a délkelet-ázsiai devizák is bedőltek

George Soros machinációi akár húsz százalékkal is gyengítették a spekuláns érdekei útjában álló országok devizáit

Golenya Ágnes író: Ti nem tudjátok, Orbán ellenében kiket akartok támogatni? Ti nem látjátok, hogy merre tart az egész Föld, a mai emberiség, mi felé vezetnek titeket a szátokba adott hülyeségekkel?

"Soha nem politizálok, még magamban sem, mert undorodom bármilyen politikai eszmétől, mert egy elmeprogram, és ezt megírtam finoman és kulturáltan a KÉK könyvekben…

Ferenc rángatja a (kerítés)rácsot, csak sajnos nem a börtönét

Magyar kormány ennyire még sosem támogatta a külhoni magyarokat

Századvég: a magyarok nagy többsége ellenzi az államilag finanszírozott genderképzést

Soros György fia elszólta magát: nemzetek bukásáról álmodozik

Kicsit kínai és török is a magyar turul

A nemzeti sportruházat import alapanyagból készül. A Mészáros-érdekeltség továbbra is hazai gyártásról beszél, de konkrét varrodák felmutatásával még adós.

A háború elől menekülő ukránok elhajtásával Merkel leleplezte igazi célját: Európa őshonos népei lecserélését

Kasztrendszer...

  Napi szinten olvasom, hogy nyugdíjkatasztrófa közeleg, mert a magyar állampolgárok nem gondolnak a jövőre, nem tesznek félre nyugdíjas éveikre némi pénzt.

Miért néznek hülyének minket?! Nyílt levél Orbán Viktornak

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

   Sorozatosan kapjuk a különböző leveleket, miszerint ennyi-és ennyi összeggel  csökkentették a gáz, víz, fűtés, villany számláinkat. Hatalmas átverés mindez, mert valamennyi szolgáltató - minden előzetes bejelentés nélkül - megemelte 10-15 %-kal (vagy még többel) a szolgáltatási díját! Szuper reklámfogás lenne a szánkba rágott "rezsicsökkentés", ha nem érezné az ember azt, hogy hülyének nézik! 

Hiába szólt többször is az anya: minden szülő rémálma vált valóra az óvodában

 Nem szoktunk hasonló támájú-külföldön történt eseményről-írást közzétenni honlapunkon. Most mégis kivételt teszek, mert az effajta felelőtlenségek sajnos Magyarországon is megtörténnek, és nem igazán tapasztalom, hogy a figyelmet felhívják a különösen gyermekeket érintő veszélyeire.

Bűnös, vagy ártatlan?!

  Közelednek a 2018-as évi választások. Jól ismert módszer, hogy ilyenkor elkezdődnek az ígérgetések, - különösen a kormánypártok részéről. 

Elhunyt Nepp József rajzfilmrendező Doktor Bubó „szülőatyja” 83 éves volt

Elhunyt Nepp József Kossuth- és Balázs Béla-díjas rajzfilmrendező - tudatta családja hétfőn.

Gyorselemzés az Európai Unió Bírósága főtanácsnokának indítványáról

A főtanácsnok most publikált véleménye szembemegy az összes korábbi, hasonló felvetéssel, s egyértelműen az Európai Bizottság és az oldalán beavatkozó, migrációs szempontból fogadó, illetve az áthelyezésben érintett tagállamok oldalára állt.

 

„Előzmények

Hivatalos: Orbán szomszédja halt meg

Biztossá vált, az a Gaith Pharaon halt meg, akinek egyik érdekeltsége Orbán Viktor kormányfő szomszédságában vásárolt ingatlant. Legalábbis ezt név nélküli magyar kormányzati források is megerősítették a kormánypárti Origo-nak.

„Nekünk nem volt jó vicc” – megszólalnak az Orbán-interjú miatt kirúgott újságírók

Elítélik a Mediaworks-lapok Orbán-interjújának meghamisítását, de a botrány jó alkalom lehetett két megyei lap lefejezésére Hajnal Csilla és Klecska Ernő, a Fejér Megyei Hírlap elbocsátott újságírói szerint. A Mandinernek részletesen elmondják, mi is történt szerintük. Arról is beszélnek: mostanában érzékenyebben kellett kezelniük a Fideszhez köthető híreket, míg a Népszabadság-ügyről be sem számolhattak. Úgy tudják, a PLT-s megyei lapokat a Mediaworks rendszerében akarják integrálni 2017-ben. Több kollégájuk is fontolgatja a laptól való távozást, ami szerintük a Fejér Megyei Hírlap végét jelentheti. Interjúnk.

Amin keresztülmentünk, arra a legtöbb házasságban esély sincs

Hét éve járja a világot kézi kamerával az On The Spot dokumentumfilmes párosa, Cseke Eszter és S. Takács András. Itthon a Duna Tv-n látható műsoraikban jelentkeztek már a gázai övezetből, Evo Morales bolíviai elnök fogadásáról, a brazil őserdők mélyéről és dél-afrikai gengszterek nappalijából is. Az Arany Nimfa-, Prima Primissima-díjas és Pulitzer-emlékdíjas házaspárnak tavaly kisfia született, de így sem hagytak fel addigi életmódjukkal: most már hárman utaznak a világban. Lapunknak meséltek egy rémisztő bangladesi estéről, egy gázai kisujjról, a világ szerencsésebb feléről, a kibeszéletlen traumákról és az életvidám mosolyról.

Budaházy: "Ma december 20-a van, a héten Karácsony, és én itt ülök a Venyige utcai bv-intézetbeli zárkában"

Ma december 20-a van, a héten Karácsony, és én itt ülök a Venyige utcai bv-intézetbeli zárkában a rozoga 40x60 cm-es kis fa asztalnál (amire az egyik tiszt azt mondta, hogy örüljünk, hogy a mi zárkánkban ilyen van legalább) és bámulom a rácsos ablakon át a deres tájat.

Oldalak

X
Drupal theme by pixeljets.com D7 ver.1.1