Impresszum

ELNÖK, FŐSZERKESZTŐ:
Gyöngyösi Zsuzsanna
+ 36 30 525 6745
elnok@kame.hu

FŐSZERKESZTŐ-HELYETTES:
Graholy Zoé

WEBOLDAL MŰKÖDÉS:
Polonkai Attila


 

Nemzeti Újságírásért Kitüntetés

Kiadványok

Jelenlegi hely

Hírek, közlemények

Orbán Viktor megelégelte Karácsonyék tehetetlenkedését: hétfőtől díjmentes a közterületi parkolás

Hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon – közölte az MTI-vel Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap.

Gulyás: 663 milliárd forint kerül a járványügyi alapba

2016. március 10. – Dsida Jenő pódium-estély SZÓ, SZÍN, JÁTÉK

„Nyílt sebe vagyok a szíven szúrt világnak"

Angyalok citeráján játszott, töretlenül hitt a „mindenható mosolygásban". Alig harmincegy év adatott meg neki: a szíve vitte el. De ez a rövid idő is elég volt, hogy a magyar irodalom halhatatlanjává legyen.

Kétezer bevándorló rohanta le éjszaka a Csalagutat

Keddre virradóra tömegesen próbáltak bejutni a francia terminálra, hogy átjussanak a Csatorna-alagúton Angliába.

Szeretünk Kárpátalja – Jótékonysági gálaműsor a Duna Palotában

Szeretünk Kárpátalja címmel jótékonysági gálaműsort rendeznek április 23-án a budapesti Duna Palotában, a bevétellel a kárpátaljai nyugdíjas pedagógusokat támogatják.

EZEN A NAPON EMLÉKSZÜNK RÁ:

Meghívó! Rendezvény ajánló! Élet és halál misztériuma! Előadás és beszélgetés Rózsakeresztesekkel, életről, halálról, lélekvándorlásról.

MagNet Közösségi Ház, Budapest, VI. kerület, Andrássy út 98. - Juhar terem Időpont: 2014. október 14. (kedd) 19.00 óra 
A rendezvény ingyenes.

Meghívó A Herman Ottó Múzeum – Miskolci Galéria tisztelettel meghívja Önt és kedves családját

2014. október 2-án, csütörtökön 16 órára a Rákóczi-házba
(Miskolc, Rákóczi u. 2.) a
Kortárs Képzőművészeti Tanulmányi Múzeum

GRUND
Nagy Kunszt 2014/2.
című kiállításának megnyitójára

Felelőtlenség! Hatalmas lángok a 8.emeleten

Hatalmas lángok a nyolcadikonNyíregyháza – Kedden délelőtt hatalmas lángok csaptak ki Nyíregyházán a Ferenc körút egy tízemeletesének nyolcadik emeleti lakásából. A katasztrófavédelem tűzoltói hamar a helyszínre érkeztek és előbb belülről, majd hatalmas daruskosárból kívülről oltották a tűzet.
 

Tantárgy lett a befőzés és savanyítás több somogyi iskolában

Több somogyi iskolában is a tanterv része, tananyag lett a befőzés. A diákok akár még pénzt is kereshetnek a lekvárfőzéssel és a savanyúságkészítéssel.

Ősztől drágábban vesszük fel a saját pénzünket

A pénzmozgatás költsége már eddig is jelentősen megemelkedett, az ősztől várható drágulás azonban sokkal brutálisabb lesz. Saját bankjegykiadóból a 2012-es díjakhoz képest átlagosan ötször annyiért juthat valaki a pénzéhez, de még a netes átutalások ára is többszöröződik.

Jön a vihar: lemondhatják a 20-i ünnepségeket

Viharos szél, záporok és zivatarok zavarhatják meg kedden az augusztus 20-ai ünnepi rendezvényeket. Az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre már tizennégy megyére és a fővárosra is figyelmeztetéseket adott ki.

Szemtanú beszámolója S. Ábel lövöldözéséről

Az egyik szemtanú ott volt feleségével együtt csütörtök este a Móricz Zsigmond körtéri McDonald's étteremben, amikor a lövöldözés történt. Neve titokban tartását kérve megírta az Indexnek, mit élt át.

Meghalt Gyarmati Dezső, a Nemzet Sportolója

Életének 86. évében elhunyt a magyar és az egyetemes vízilabda-sport legendás alakja, a háromszoros olimpiai bajnok és szövetségi kapitányként a magyar válogatottal aranyérmet nyerő Gyarmati Dezső. A sportág legnagyobbjának temetéséről a család és a Magyar Vízilabda Szövetség a későbbiekben intézkedik.

A Nemzeti Összetartozás Napján Dörner György Farkaslakán koszorúz

Trianon emléknapja, azaz a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából Dörner György igazgató vezetésével június 4-én újszínházi küldöttség utazik Farkaslakára, Tamási Áron szülőfalujába, hogy megkoszorúzza Erdély első Trianon emlékművét, amelyet három éve emeltek.

Forrai Sándor székely-magyar rovásírás kutatása Magyar Örökség Díjban részesült

A rovásírás apostola, Forrai Sándor hat másik, kiemelkedő történelmi és kulturális életművet alkotó, helytállásáról tanúságot tevő társával azonos szintre emelten részesült a Díjban március 23-án. 

Putyin a terrorista törvény alapján elfogatóparancsot kért Soros Györgyre

Putyin pénzügyi terroristának nevezte és a terrorista törvény alapján elfogatóparancsot kért Soros Györgyre, a magyar származású milliárdosra.

Meghalt Hugo Chávez venezuelai elnök

Helyi idő szerint délután fél ötkor a caracasi katonai kórházban meghalt Hugo Chávez venezuelai elnök – jelentette be helyi idő szerint kedd délután Nicolas Maduro, az ország alelnöke a Reuters tudósítása szerint.

Megrongálták Wass Albert síremlékét

Ismeretlen tettesek megrongálták Wass Albert marosvécsi emlékművét. A Kemény-kastély kertjében álló szikláról lefeszítették az író portréját ábrázoló bronzplaketet és megtiporták a koszorúkat.

Az Európai Bizottság eltiporná a magyarországi médiaszabályozást

Továbbra sem elégedett a magyarországi médiaszabályozással Neelie Kroes, az Európai Bizottság digitális politikáért felelős alelnöke.

Oldalak

X
Drupal theme by pixeljets.com D7 ver.1.1