Impresszum

ELNÖK, FŐSZERKESZTŐ:
Gyöngyösi Zsuzsanna
+ 36 30 525 6745
elnok@kame.hu

FŐSZERKESZTŐ-HELYETTES:
Hollósi-Simon István

WEBOLDAL MŰKÖDÉS:
Polonkai Attila


 

Nemzeti Újságírásért Kitüntetés

Kiadványok

Jelenlegi hely

Egészség

Új kor a bőrgyógyászatban! Egy magyar professzor áttörő kezelése természetes módon szüntet meg minden bőrbetegséget 28 óra alatt

   Lehetséges, hogy az új makro-molekuláris bőrregeneráló módszer tönkre teszi a bőrgyógyászati gyógyszerek piacát? A bőrgyógyászat és bőrbetegségek kiemelkedő szakértői szerint ez teljesen bizonyos. A magyar tudós által kidolgozott természetes makro-molekuláris formula elhozta a régóta vágyott áttörést a bőrproblémák kezelésében.

„Az orvos megfogta a kezem, a szemembe nézett, és ennyit mondott: Túl későn jött”

Az alábbi írás jó tanulság minden orvosnak, de főként a betegeknek!
   Néhány évvel ezelőtt kutakodtam az interneten, és véletlenül rákattintottam egy honlapra, ahol a  "ritka betegségekkel" foglalkoztak. Beleolvasgattam, és döbbenten láttam az egyik betegségnél leírva azokat a tüneteket, amelyeket saját magamon is évek óta, egyre fokozottabban tapasztaltam, s amelyek jócskán megkeserítették az életemet. 
 

Kérdőjelek: Miért kellett hét évet várni a döntéssel?! 1.rész

    Felkavarta a rokkantak körüli „állóvizet” az elmúlt napokban beharangozott Alkotmánybírósági döntés, mely után még további kérdőjelek maradtak. A nyomorban élő betegek – akik kegyetlenül megszenvedték az elmúlt hét szűk esztendőt -  alapvető emberi jogaiért a megtépázott, készakarva ellehetetlenített civil szervezeteknek és a jelentős kisebbségben lévő ellenzéki pártoknak lehetősége sem volt  hatékonyan érdekeket érvényesíteni.
   Magyarországon 2012. január 1-től drasztikus átalakításon ment keresztül a rokkantak ellátórendszere. A rokkantsági nyugdíj fogalma törlődött a szótárból. A súlyos betegek jogtalan visszaminősítésével és ellátatlanságával legalább százezreket taszítottak még nagyobb betegségbe, embertelen nyomorba, és halálba.

Egy orvos meglepő őszinteséggel beszélt a mammográfiáról. Minden nőnek el kellene olvasni.

Sokan nem tudják, hogy van más vizsgálati lehetőség, ami kevésbé ártalmas.

Dr. Ben Johnson szerint egyes esetekben a mammográfiás vizsgálat növeli a mellrák kialakulásának esélyét. A következőkben egy orvos és egy író, azaz Ty Bollinger beszélget a mammográfiáról.

"Sürgősségi MRI-re utaltak be, jövő februárra kaptam időpontot"

Óva intik ettől a magyar rákbetegeket: még a kezelések ellen is hathat

Többször írtunk már arról, mennyire aggasztó a helyzet Magyarországon a daganatos megbetegedéseket illetően. Egy rák diagnózis pedig önmagában nagyon sokkoló, nem csak az érintettnek, de a beteg hozzátartozói számára is. Megváltozik az élet, a betegek a kezelések során kieshetnek a munkából, anygailag is nehéz helyzetbe kerülhetnek - gondolhatjuk. Kíváncsiak voltunk, így van-e, anyagilag mennyire megterhelő rákkal élni. Erről egy 36 éves lány beszélt nekünk, akivel négy évvel ezelőtt közölték a hírt: áttétes mellrákja van.

Lisztérzékenység

 Az írott és elektronikus sajtóban egyre többet – de sajnos még mindig nem eleget  - olvashatunk, hallhatunk néhány, az orvostudomány jelenlegi állása szerint még gyógyíthatatlan, ám rendkívül súlyos betegségről. Ezek egyike a lisztérzékenység (cöliákia).

Mindenki irtja és gyomnak nézi, pedig ez a világ legerősebb gyógynövénye

Elképesztően sok mindenre jó!

 Hazánkban igen gyakorta előforduló gyomnövények. Réteken, legelőkön, füves helyeken, parlagterületeken, utakon, árkokban mindenhol megtalálhatóak az évelő útifüvek. A legtöbb talajon megteremnek, nem igényesek.

A népi gyógyászatban az egyik leggyakrabban alkalmazott, jól ismert gyógynövény. Gyógyászati szempontból a legértékesebb a Lándzsás útifű, de többi felsorolt fajtája is gyógyító hatású, azonban hatóanyag-tartalmuk gyengébb.

Fehér liszt és fehércukor - Mi az igazság a fogyasztásukkal kapcsolatban?

A 21. században egyre inkább ellenzik a finomított búzaliszt és kristálycukor fogyasztását a szakemberek. Köszönhető ez annak, hogy túlságos feldolgozottságuk miatt kevés értékes tápanyagot tartalmaznak, ellenben magas a kalóriatartalmuk, kis mennyiség fogyasztásával is nagy energiabevitelt érünk el. Ennek következtében könnyen alakul ki túlsúly, elhízás, szövődményként pedig különböző anyagcsere-, szív- és érrendszeri megbetegedések sújtanak minket.

Lenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát

 Dr. Hamer a 70-es években a müncheni onkológiai klinikavezető orvosa volt, ahol többi kollégájával együtt a daganatos betegeket a hagyományos módon kezelte, mely többé-kevésbé eredményesnek bizonyult. 

Borzalom! Több orvos is színt vallott -

Borzalom! Több orvos is színt vallott - "ÍGY állapítottunk meg szándékosan egészséges embereknél rákot és növeltük a rákos sejteket, hogy pénzt keressenek rajtuk!"

Puzsér Róbert: Geréb Ágnes egy hős

Ha Geréb Ágnes egy kórházban dolgozna, ahol tucatnyian haltak volna meg a kezei között, az orvosszakma szó nélkül összezárna, az állam pedig nagyvonalúan félrenézne. Csakhogy Geréb Ágnes az otthonszülést népszerűsítette, képzett orvosként vezetett le szüléseket, és két rettenetes tragédia történt a felügyelete alatt.

A kulcsszó a hálapénzen és a hisztérikus ragaszkodáson van

  Magasra csaptak az indulatok Geréb Ágnes ítélete kapcsán, amit két nagyon régóta húzódó, tragikus kimenetelű otthon szülés ügyében hozott az Ítélőtábla. Sorra születtek a felháborodott, csalódott véleménycikkek a témában, ezért mi most – szigorúan a tényekre alapozva – körbejártuk, melyek voltak az érintett ügyek, miért tartják felháborítónak a jogvédők az ítéletet, milyen egy jól működő orvosi kamara, és mit mond arra a felvetésre egy orvos, hogy Gerébbel boszorkányüldözés történt. Farkas Edina Lina és Zimre Zsuzsa írása.

A gyógyszeripar titka: nem tud megélni, ha nem provokál új betegségeket?

Mi van, ha a betegségek nagy részét ők maguk okozták?

Baj, ha szeretem a csípőset? Így hat ránk a csípős paprika

A paprika közismerten igen magas C-vitamin-tartalmú zöldség. Számos más vitamint és fontos növényi hatóanyagokat - karotinoidokat, luteint, likopint, zeaxantint - tartalmaz, így fogyasztása mindenképpen egészséges.

Tények és tévhitek a szénhidrátokról

Onkológiai kórház Vietnamnak, én meg dögöljek meg itthon

 Kiverte nálam a biztosítékot az új hír, miszerint onkológiai kórházat épít Magyarország - VIETNAMBAN.

Sorra küldik haza az orvosok a szülőket

Mert nincs elég védőoltás a csecsemőknek. A minisztérium szerint nincs ellátási probléma, az orvosok szerint van. Pánikolni nem kell, de sokkal jobban lehetne kezelni a helyzetet.

Rejtélyes a kétpúpú magyarországi halálozás

Kereken 27 ezer ember halt meg az év első hónapjaiban. A KSH szerint az adatokért az influenza a felelős, más szakemberek szerint viszont a hazai lakosság egészségi állapota folyamatosan romlik - írja a Népszava.

A szelénhiány négy tünete

Tudjuk, hogy a világon több terület is szelénhiányos. Tudjuk, hogy Magyarország nagy része is ebbe a kategóriába tartozik. Azonban honnan tudhatjuk azt, hogy nekünk szelénhiányunk van és szelénpótlásra lenne szükségünk?

Oldalak

X
Drupal theme by pixeljets.com D7 ver.1.1