Impresszum

ELNÖK, FŐSZERKESZTŐ:
Gyöngyösi Zsuzsanna
+ 36 30 525 6745
elnok@kame.hu

FŐSZERKESZTŐ-HELYETTES:
Graholy Zoé

WEBOLDAL MŰKÖDÉS:
Polonkai Attila


 

Nemzeti Újságírásért Kitüntetés

Kiadványok

Jelenlegi hely

Életmód

Kik a lengyel kultúrharcosok és mit akarnak?

 
 
 

Történelmi győzelem az őrület fölött: az anya nő, az apa férfi

Törvénymódosítás a normalitás megőrzéséért

Múlt héten vidéken élő ismerősöm mesekönyvet vett egy rokon kislánynak, aki idén kezdte meg általános iskolai ­tanulmányait. Egy szokványos küllemű kötetet választott, amelyet a megyeszékhely könyvesboltja kiemelt polcon ajánlott figyelmébe. A megvásárolt könyv borítóján szarvasok ugrándoznak, madarak röpködnek és közismert mesefigurák elevenednek meg.

Tilos az abortusz Tennessee-ben, ha a magzatnak már dobog a szíve

Nem lehet végrehajtani az abortuszt, ha már észlelhető a baba szívverése – a rendelkezésről szóló törvény aláírását Bill Lee, Tennessee állam életvédő kormányzója történelmi jelentőségűnek nevezte.

Liberális téboly: szerintük a pedofilok együttérzést érdemelnének

Az 1968-as nyugat-európai kultúrmarxista lázadások a fennálló rendet nemcsak polgárjogi és vagyoni szempontból kívánták alapjaiban felforgatni, hanem a szexualitás terén is a totális anarchizmust vallották.

 

Hitünkből fakad az európai kontinens kultúrája

Megtartó erőnek nevezte a hit továbbadását a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára vasárnap Debrecenben, a görögkatolikus turisztikai látogatóközpont átadásán.

 

Online petíciót indít Jávor leváltásáért a Mindennapok Női Szemmel Egyesület

Online petíciót indít Jávor Benedek leváltásáért a Mindennapok Női Szemmel Egyesület az ellenzéki politikus Novák Katalinra, a Fidesz alelnökére tett elfogadhatatlan kijelentése miatt – jelentette be az egyesület elnöke pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.

A kormány nem képviseltette magát a budapesti nyugdíjas parlament ülésén

     Három millió nyugdíjas folyamatosan romló anyagi helyzetének javítása, és a becsületesen ledolgozott élethez méltó anyagi és erkölcsi megbecsülés elérése állt a budapesti nyugdíjas parlament hétfői tanácskozásának középpontjában. Az új városháza dísztermében 109 delegátus döntött a teendőkről, Karácsony Gergely főpolgármester részvételével. A kormány nem képviseltette magát a tanácskozáson.

Ahogy feltételeztük, jönnek a gyerekeknek szánt gendermesék

Nem húzzák az időt a genderlobbi ügynökei: alig több, mint egy év kellett csak ahhoz, hogy beteljesüljön a jóslatunk a gyerekek elleni támadásról. A felnőtteknek szánt LGBTQ-mesék után máris pályázatot írt ki a Labrisz Egyesület arra a változatra, amely a gyerekek agyát mosná a nemi szerepek összezavarását célzó ideológiával.

Színt vallott a HVG, amely a sajtószabadság helyett a meleglobbi mellett tett hitet

A genderelmélet egy édesanya szemével

Papp Lajos: Hazámat az életem árán is megvédem a muszlim invázióval szemben

Rokkantnyugdíj: változtatnának a rendszeren, a kormánynál pattog a labda

Az Országgyűlés felhívja a Kormányt, hogy vizsgálja felül a megváltozott munkaképességű személyek ellátásairól szóló szabályozást - kezdődik egy a parlamentnek beadott törvényjavaslat, amelyben kifogásolják, hogy rokkantsági 2012 óta nyugellátás megállapítására már nincs lehetőség, több tízezer érintettről pedig az Alkotmánybíróság is kimondta, hogy hátrányosan érintette a már állományban lévőket. Ezért a juttatások emelését, az öregségi nyugdíjba való átsorolás egyszerűsítését kérik, valamint a megsérült emberek támogatását, hogy könnyebben találjanak maguknak munkát. Sokaknak kártérítést is adnának.

Hogyan állítható meg a Nyugat demográfiai öngyilkossága?

Megszívleli-e Orbán Viktor a spanyol mérnök tanácsait?

Elképesztőek egy spanyol óvoda szabályai!

Spanyolország csodálatos és gyönyörű ország, de megvannak a maga sajátos furcsaságai. A bikaviadalokhoz és a délutáni sziesztához már mindenki hozzászokott, de a spanyol királyság óvodai szabályai mindenkit meglepnek. 

Elhelyezés

Belehalt a körülmetélésbe egy gyerek Olaszországban

Gyilkossággal vádolnak az olasz hatóságok egy 66 éves, líbiai születésű amerikai állampolgárt, miután a férfi annyira elrontott egy körülmetélést Róma közelében, hogy egy kétéves fiú belehalt a vérveszteségbe, ikertestvére életéért pedig továbbra is küzdenek az orvosok – írja az Independent.

Hát én most üvöltök

Igazságtalan a nyugdíjemelés, és már az inflációnál is kisebb

Tamásné Szabó Zsuzsanna 2018. 09. 25. 06:00

Mekkora nyugdíjemelést akarnak, és mennyi az esélye a megvalósulásnak? A nyugdíjas szervezetek vezetőit és Pénzügyminisztériumot is megkérdeztük.

Döbbenetes tények a magyar fizetésekről - a többség csak ennyiből él

Hónapról hónapra szebb képet fest a hivatalos statisztika a bérekről, ám a dolgozók többsége ezt nem érzi. Nem csoda: csak egy szűk réteg keres akkora összeget, amekkorát a többség együttvéve sem - derült ki a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) és a Policy Agenda számításaiból.
K. Kiss Gergely, 2018. október 6. szombat, 15:02

A felébresztett immunrendszer egyszerűen kisöpri a daganatot

Az immunrendszer teljes tumorölő potenciálját felszabadítja a kaliforniai Stanford Egyetem kutatói által kidolgozott kombinált immunstimuláns kezelés. A daganat által rájuk kényszerített bénulásból magukhoz térítve az immunsejtek úgy söprik ki a daganatot és annak áttéteit a szervezetből, mintha egy vírusfertőzést számolnának fel. Szellemi atyja, Ronald Levy szerint az egyelőre csak egerekben kipróbált eljárás elvben bármilyen daganattípus kezelésére alkalmas lehet, és a klinikai próbák már 2018 vége felé megkezdődhetnek.

Oldalak

X
Drupal theme by pixeljets.com D7 ver.1.1